keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

Kevättä ilmassa

Kevät teemalla jatketaan. Eräänä aurinkoisena lauantaina ajelimme ystäväni kanssa Pehemiän ja Nanun myymälän avoimien ovien tapahtumaan. Mukaani sieltä tarttui kasa kankaita vaikka piti vain katsella :D.


 
Tästä tuli "ihan kiva" paita pojalle. Ihan kiva heittomerkeissä, koska minua on alkanut suuresti ärsyttää se, että ompelijat vähättelevät omia tuotoksiaan. "Joo, tää nyt on semmonen peruspaita" "Joo, onhan tässä tuo ja tuo saumakin vähän huono, eikä tikkikään ole hyvää!" Pitäisi olla ylpeä siitä, että osaa tehdä, haluaa tehdä ja nauttii tekemisestä! Ugh, olen puhunut.
 
Toisella shoppailu reissulla minun piti ihan vaan piipahtaa Eurokankaassa. Järki sanoi jo matkalla, että älä hyvä nainen sinne mene vaan jalat kovasti sinne päin olivat jo menossa. Äiti yllytti vielä, että käydäänhän toki kun tänne asti on tultu. Tietäähän tuon. Ei pitänyt pojalle takkia ommella eikä hän edes sitä olisi tarvinnut. Mutta.
 Ja sitten siinä Eurokankaan vieressä oli sopivasti Nappi ja Nauha, josta löytyi takkiin sopiva vetoketju ja langat lapasiin ja sukkiin.
 

4 kommenttia:

  1. Ihan samaa mieltä kanssasi, että omista tuotoksistaan täytyy osata olla ylpeä! Mua eniten ärsyttää, kun naiset puhuvat blogeissaan ja somessa "väkerryksistään" tai "näperryksistään". Pitäis olla mieluummin "luomus" :D.

    VastaaPoista
  2. Ihana takki ja suloinen paita! Paljon enemmän kuin "ihan kiva" ;) Ehkä sen osaa toisen töistä eri tavalla katsoa, itse löytää omista tekemisistä aina paranneltavaa ja tulee vähäteltyä... Harjoittelun paikka siis :)

    VastaaPoista