sunnuntai 20. huhtikuuta 2014

Kesäisiä tuulia

Tänään tartuin ensimmäistä kertaa tänä keväänä haravan varteen, laiteltiin miehen kanssa grilli patiolle sekä pestiin (mies pesi) muutamia mattoja. Tuli ihan kesäinen fiilis. Västäräkki tepasteli jo pihamaalla, vaikka kohtalaisen pohjoisessa asutaan.

Päiväuniaikaan viimeistelin tytöille aloittamani kesätopit. Kaavat on saksittu tunteella, entisen topin ja tyttöjen ohjeiden mukaan. Tytöt eivät toki enää nuku päiväunia, mutta olen itsekkäästi pyhittänyt päiväuniajan omaan käyttööni. Tytöt leikkivät (kohtalaisen) hiljaisia leikkejä, lukevat kirjoja tai kröhöm katsovat elokuvaa tai pelaavat tietokoneella...tai sitten tekevät läksyjä koulun jälkeen. Minusta on outoa, että jo eskarilaiset saavat läksyjä. Toki ei niitä joka päivä tule, mutta kahtena päivänä viikossa kuitenkin.2 kommenttia:

 1. Tulipas topeista hienot!

  Mulla omaa aikaa on Veetin aamupäiväpäikkärit. Olen päättänyt, että silloin ei tartte tehdä kotihommia, vaan saa keskittyä just vaikka ompeluun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja kyllä se oman ajan viettäminen, teki sitten mitä tahansa on tärkeää. Minulle tärkeää on ompelu, jollekin toiselle se voi olla joku muu asia :)

   Poista