tiistai 3. kesäkuuta 2014

Liidän kuin perhonen, pistän kuin puutiainen

Näin toteaa ainakin rölli.
 
En ole ommellut itselleni vaatteita syystä, että en ole ollut tyytyväinen vartalooni. Olen ajatellut, että kuitenkin laihdutan vielä ja ettei kannata tehdä vaatteita jotka kohta ovat ISOJA. Niin. Olen siis kulkenut vaikka minkälaisissa rytkyissä ja ollut ahdistunut tilanteeseen. Vaan nyt. Olen 30 kuukaudessa laihtunut 30 kiloa. Kilo/kuukausi tahti on näemmä ollut, en sitäkään ollut aiemmin huomannut tai kiinnittänyt siihen huomiota. Alussa painon pudotus toki oli nopeampaa ja lopussa jopa tuskallisen hidasta.

Tahtoisin kovasti olla tyytyväinen omaan vartalooni, mutta ilmeisesti pääni ei ole pysynyt muodonmuutoksessa mukana. Koen vielä(kin) olevani iso ja tänään kaavoja piirtäessä ja mittoja ottaessa havahduin, että enää ei tarvitse piirtää sitä L-koon mekkoa vaan aivan hyvin M-koko riittää. Näin siis ainakin MIW-kaavalla, jonka saa tilattua Täältä. Kangas on ostettu Pehemiältä
 
"Jos ei tiedä, mitä eläytyminen tarkoittaa, niin pitää ainakin väännellä naamaansa ja huitoa käsiä, niin tulee hiukan taiteellista vaikutelmaa"
(Rölli)
Ja tuolta se kuvattavana olo sitten tuntuu :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti